Når nogen tiltræder netværksmarkedsføring, er der kun én ting, der trækker dem for at afslutte straks – afvisning.
I begyndelsen synes alt at være så nemt. Fra rekruttering til den salgsproces, havde gruppen effektivt forklarede at du hvad det tager for at lykkes i network marketing. På denne måde, var du gjort til at tro, at alt vil flyde problemfrit som det skal være.
Eller så du troede. Måske gruppen havde været bare alt for optimistisk med hvad der syntes at alt for urealistisk for dig. Desuden er det din service og dine penge, som de er efter så de ville gøre noget for at få dig på krogen. Og nu, hvor virkelighed gradvist synker, du endelig indse, at salg og marketing ikke er din kop te.
Men hey! Ikke lægge en dæmper på tingene at instant. Hvis du vil bede enhver person, der er nu lykkes i ville network marketing fortælle dig at det er præcis det samme, at de har været igennem.
Indsigelser og afvisninger er dybest set hvad markedsføring handler om! Hvis disse to er væk, så formoder jeg salg ikke ville have at meget indflydelse efter alle.
I en verden af netværk marketing, vil afvisninger fortælle hvor du er på. Du ville ikke have en større chance på folk, der holdes på at sige ja end med mennesker, der holdes på at sige nej.
I den lysere side af tingene, vil folk, der havde lavet det store i network marketing fortælle dig, at afvisninger og indsigelser er de nøgleprincipper, der vil holde dig i gang. Det er den udfordring, du bliver nødt til at tage.
Desuden, de hævder at afvisninger og indvendinger er, i virkeligheden er ren lamme undskyldninger for mennesker, der ikke har tid til at lytte til hvad du siger, eller de er mennesker, der ikke kan endda hjælpe sig selv og så kan ikke hjælpe dig i hvert fald.
Derfor, network marketing eksperter har hævdet, at disse afvisninger er barrierer og ikke problemer der blokerer din vej mod din klient. Så er den bedste ting at gøre at slippe af med det, således at du kan komme igennem og nå din klient på den mest effektive måde som muligt.
Hvordan kan du der? Først skal nødt du til at bestemme de ting, der tjener som en mur mellem dig og din klient.
Network marketing eksperter siger, at der er faktisk seks fælles indvendinger, som du vil sandsynligvis støde på starten af din network marketing karriere. Her er seks indvendinger, det må du gerne ansigt og hvad vil være det modangreb, du skal gøre for at overvinde dem:
1. ingen tid
I de fleste tilfælde er den allerførste grund de vil smide på dig, at de bare ikke har tid nok til at tale med dig.
For at håndtere en indsigelse, er det et must at du bekræfter protesten. Du kan udtrykke, hvordan du føler med dem og at du forstår deres situation.
Derefter, counter angribe indvendingen. Du kan fortælle din udsigt om ting, der appellerer til deres følelser som deres familie. Du kan fortælle dem, at hvis de ikke har tid til disse vidunderlige mulighed, så betyder de ikke selv har tid til deres familie eller nogen vigtige sager.
Og endelig, når du har fanget dem på krogen, sprede de gode nyheder. Fortælle dem, hvordan netværk marketing kan give dem den tid, de har brug for samtidig tjener den indtægt, som de ønsker.
2. de har ikke interessen.
Den næste fælles undskyldning for din klient vil give dig er, at de ikke har interesse i det, du tilbyder. Gerne hvad du har gjort på den første indvending, validere, modvirke og appellere til følelserne. Du kan fortælle dem, at hvis de ikke er interesseret med hvad du tilbyder dem så det betyder, de ikke er interesseret i at tjene penge osv.
3. ingen penge
Hvis det er deres svar, har du fået dem på krogen. Du kan fortælle dem, at det er præcis grunden til hvorfor du giver dem mulighed for at tjene flere penge.
4. de tror ikke det, fordi de kender nogen, der sluttede sig til network marketing, men ikke lykkes.
Selvfølgelig, ville de sige, bare for at afvise dig. Men det vigtigste fokus at håndtere denne type af afvisning skal være på det område, hvor du vil lade dem føle, at dit netværk marketing organisation er forskellige. At du har tilstrækkelig uddannelse og support teknikker for at hjælpe dem med at opnå succesen ønsker de.
De fleste mennesker ville afvise du er dem, der virkelig ikke ved hvad de skal gøre og er bange for, at de ikke vil opnå noget, fordi de ikke har midler hertil.
5. de ønsker ikke salg.
På grund af begrebet hårde sælge, en masse mennesker føler negative på salg. Og så de fleste mennesker hører netværksmarkedsføring ville straks shun væk fra det tænker det er en af de hårde sælgende ordninger igen.
Håndtering af denne slags afvisning er det samme som hvad du har gjort på andre indvendinger. Desuden, lad dem til at føle, hvad de vil gøre ikke bliver for det meste på salg men på hvordan de hjælper andre folks liv på samme tid at hjælpe sig selv for.
6. det er en pyramide scam!
På grund af nogle svindel, der ligner deres marketing ordningen til network marketing eller MLM

Afvisning gratis Network Marketing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.