Søgning efter et realkreditinstitut kan være en stressende opgave… ikke kun gøre du nødt til at bekymre sig om at finde de laveste rentesatser og de bedste lånevilkår, men du også nødt til at faktor lukke omkostninger og andre långiver gebyrer i ransage. For at finde den pant långiver, der vil få dig de penge du har brug for samtidig med at det som form til din finanser som muligt, skal du sørge for at du tager tid til at overveje alle dine muligheder og undersøge tilbuddene fra flere forskellige långivere.

Før du kan tage dette skridt, dog skal du sørge for at du ved præcis hvor meget penge du har klar til brug som en udbetaling på huset du vil købe, så du kan finde ud af, præcis hvor meget du vil få brug for at låne.

Bestemmelse af hvor meget du har brug for

Den første ting, du bør gøre for at finde ud af, præcis hvor mange penge du har brug at låne med dit realkreditlån er en oversigt over i deres finanser… tage hensyn til balance i din chequeing og opsparingskonti, samt eventuelle langsigtede investeringer eller indlånsbeviser, der har modnet og kan indløses i.

Selvfølgelig, bør du også tage hensyn det faktum, at du skal bruge pengene til at leve desuden til at gøre en udbetaling, så du ikke skal over Bliv… bare bestemme hvor meget af en udbetaling du kan mageligt råd. Subtrahere lukke omkostninger og långiver gebyrer fra dette beløb, ser på tilgængelige oplysninger fra flere realkreditinstitutterne kan give dig et groft skøn over, hvor meget dette vil være.

Resultatet bliver et absolut minimum, som du har brug for at låne… selv tilføje en lille smule til beløbet, der ikke vil såre for at sikre, at alle dine udgifter (herunder homeowner’s forsikring, i de fleste tilfælde) er dækket.

Sammenligne dine indstillinger

Når du har et beløb, anmode flere realkreditinstitutterne at få en idé om rente og månedlige betalinger, der vil du sandsynligvis betale pant citater. Sørg for at du udforske alle dine muligheder… realkreditinstitutter, finance kontorer og online långivere er lige så tilbøjelige til at give dig deres bedste tilbud som din lokale bank.

Det er vigtigt at finde ud af, hvilken slags gebyrer og omkostninger hver långiver, at du overvejer opkræver, samt… nogle kan have højere långiver gebyrer end andre, samt højere lukning omkostninger, mens et par af långivere ikke kan oplade mange gebyrer overhovedet.

Når du har fået en række citater fra potentielle långivere, kan du begynde processen med at afgøre, om den, der er bedst for dig.

Træffes beslutning om den bedste Deal

Sammenligne nøje rentesatserne, lukning omkostninger, diverse gebyrer og foreslåede månedlige betalinger af de forskellige citater, som du har modtaget, således at du kan få en idé om hvilke långiver tilbyder dig bedste tilbud.

Du kan også ønske at overveje mængden af tid, hvert citat giver til at tilbagebetale realkreditlån, og hvorvidt en ballon betaling forventes ved udgangen af dette begreb… disse kan være store dele af beslutningsprocessen samt.

Når du har sammenlignet alle priser, anses for dine muligheder, og fandt det bedste tilbud, følge op med det; du er så meget tættere på at eje dit eget hjem og opfylde dine drømme.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

At finde den rigtige realkreditlån långiver

One thought on “At finde den rigtige realkreditlån långiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.