Som virksomhedsejer, ville det være dejligt hvis du kunne tage fri når du brug for? Desværre, de fleste små virksomhedsejere bekymre sig, at virksomheden vil falde fra hinanden, hvis de ikke der til at tænke i butikken. Alt for ofte mangler de simpelthen de nødvendige ressourcer til deres virksomhed til at holde ud i deres fravær.
“At tage tid ud er lige sÃ¥ vigtig som mad,” siger Charles Tuttle, leder af en gruppe af iværksættere i North Carolina. Fortvivl ikke, hvis denne erklæring rejser et rødt flag for dig. Selv om at tage tid ud kan være særligt udfordrende og ligefrem umuligt tider, er det vigtigt at vide, at du kan gøre noget for at gøre det ske. Det tager bevidst arbejde fra din side, og her er et par enkle ideer til at fÃ¥ dig i gang.
Finde en måde at gøre arbejde sjovt. Hvis dit arbejde er stressende, bygge i latter at lette stress og spændinger. Tage hyppige pauser til at strække eller ånde hvis du sidder hele dagen. Sjov gør vedtagelsen af dagen sjovere. Prøv det og se din fantastiske dag udfolde sig!
Tag fritid i mindre bidder. Se på muligheder til journal, meditere eller læse mellem aftaler og aktiviteter. Det kan synes meningsløst men det går langt i at udvikle din tid ledelsesfærdigheder samtidig caring nemlig jeres savn hen til unplug. Indpasses i en lille smule ekstra tid i din produktivitet. Det er en fantastisk måde at skabe balance i skalaer i din favør!
Planlægge personlige tid i din kalender. Kalenderen afspejler dit engagement til prioriteter eller hvad der er vigtigt i dit liv. Typisk, hvis du afsætte tid i kalenderen, du vil bemærke det. Plan og derefter handle for at sikre, at du skaber masser af pausetid og gør noget vigtigt i dit liv. Har du en større følelse af integritet og realisering på samme tid.
Overveje at tage tid på en hverdag. Hvem sagde du kan kun have sjov i weekenden? Tage tid ud i midten af ugen eller endda i begyndelsen! Du vil blive overrasket over hvor fantasifulde du bliver samtidig skabe dine sjove tid.
Identificere utraditionelle måder at tage tid ud. Afspadsering kan betyde snuggling i sofaen i din favorit badekåbe. Det kan også betyde at dreje ringer på telefonen ned, dreje TV og radio off eller gå til en park for at fodre ænder. Din opgave (skal du vælge at acceptere det) er at komme væk fra din virksomhed – uanset hvad det betyder for dig. De fleste iværksættere er i erhvervslivet, fordi det giver frihed og fleksibilitet, så lære at udnytte det!
Anerkende dig selv ugentligt for dine resultater. Hvad du gør er hårdt arbejde så klappe dig selv på ryggen for det! Vælg belønninger, der nærer og holder af dig som en ansigtsbehandling, manicure, massage og andre spa-behandling. Forkæl dig selv med en film eller læse en god bog. Jo mere du erkender dit fremskridt, jo mere vil du nyde rejsen!
Beløn dig selv for afsluttede projekter. Du fortjener en belønning for at fuldføre de store projekter i din virksomhed. Derfor, lad belønningen matche den milepæl, du nå når du afslutter et projekt. Planlægge en endagstur, weekendophold eller syv-dages krydstogt. Uanset hvad du nyde, er disse øjeblikke til skat. Oprette din belønning i begyndelsen af projektet, så du får et incitament til at motivere til at bevæge dig fremad.
Disse er et par enkle ideer til at hjælpe du praksis at tage tid fra din virksomhed. Huske, om du lige er startet, klemme et par øjeblikke ud her og der eller i fuld gas, at tage tid ud er godt ikke kun for dig. Det er godt for din virksomhed også!

At tage tid ud til din virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.