I dagens miljø grad virksomheder i stigende på videoovervågningssystemer. Men hvordan du vælger den bedste CCTV-system, kamera eller DVR? Læs videre for at lære de skridt at tage i valget lige videoovervågning system til dine behov.

CCTV mål

Det første skridt i at designe et CCTV-system er at fastslå følgende:

* Hvor mange kameraer der kræves?

* Hvad er centrale felter i visningen?

* Hvad er dine krav for optagelse?

* Hvad er lysforhold på hvert kamera sted?

* Hvor du har brug for bor video overvågning?

* Hvor længe skal du holde video-filer?

Sikkerhed kamera

Typer af sikkerhed kamera du vælger afhænger af om de vil blive brugt indendørs eller udendørs, i løbet af dagen og/eller nat, og hvor de vil blive monteret.

Indendørs Dome kamera: I ni ud af ti tilfælde, og indendørs dome kamera der bruges til generelle indendørs applikationer. Det er typisk monteret på loftet, og kan konfigureres til standard farve, dag/nat, eller infrarød.

Boks kamera: boks kameraer er normalt sælges uafhængigt af linser, som er monteret til at give fleksibilitet til forskellige synsfelter. Boks kameraer kan monteres, alene eller i en indhegning.

Udendørs Dome kamera: Fælles for lokationer, der har posten og udgangssteder med begrænset natbelysning, udendørs dome kameraer har typisk svært shell vandal bevis tarme og en række linse muligheder.

Dag/nat kamera: For lav lysforhold, dag/nat kamera er det bedste valg. I løbet af dagen, kamera optager i standard farve, så skifter til en lav-lux sort og hvid mode om natten.

Infrarød kamera: Når der er ingen tilgængelige lys, en infrarød kamera er vejen at gå. Infrarøde lysdioder er automatisk belyst og kameraet registrerer i sort og hvid mode, tilbyder kameravisninger i fuldstændig mørke.

PTZ kamera: En pan-tilt-zoom kamera giver operatøren mulighed for at se og zoome i alle retninger. Operatoren CCTV kan indstille kameraet til automatisk rotere til forskellige synsfelter. Plus en PTZ-kamera kan medtage valgfrie applikationer, der dynamisk spor objekter i definerede områder.

Digital videooptager

DVRs er integreret del af enhver CCTV projekts succes. Med højere videoopløsning, datakomprimering og hurtigere registrering hastigheder, DVRs er bedre end alle. Professional DVRs mulighed for netværket eller Fjernovervågning af CCTV video. Med video-distribution over LAN, WAN og internettet bruges DVR også til business systemer overvågning.

At vælge den korrekte DVR betyder, at besvare følgende spørgsmål:

* Hvor mange kameraer har du?

* Hvad optagelseshastighed har du brug for?

* Hvor længe skal du holde optagelserne?

* Hvor vil DVR system blive placeret?

* Har du remote overvågningskrav?

Det vigtigste aspekt af et CCTV system layout er placeringen af DVR. Det er livline af CCTV-system, så skal opbevares på et sikkert sted, helst i en lockbox.

Førende mærker

Nuvico og GeoVision førende mærker til kameraer og DVRs. Med et Nuvico kamera har du mange valg, og både Nuvico og GeoVision tilbyder overlegen DVRs. Komplet CCTV-systemer er også tilgængelige med fire kameraer, otte kameraer eller 16 kameraer, afhængigt af dine behov. Disse systemer har ofte en Pentium-baseret Dell computer, en GeoVision DVR og Samsung CCTV-kameraer.

Uanset hvilken CCTV-system, du vælger, Husk at spørge dig selv vigtige spørgsmål om placering, lysforhold, og hvor lang tid du skal holde video-filer. Når du har disse svar, vil det være meget nemmere at finde det rigtige CCTV-system der passer til dine behov.

Købers Guide: CCTV, videoovervågning og overvågningskameraer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.