Overvej sikkerhed og brugervenlighed, når du handler efter en tegnebog med bitmønter. Du vil have din tegnebog til at være nem at bruge og sikker. En simpel tegnebog er bedst for begyndere. Erfarne brugere har brug for en mere kompliceret tegnebog. Her er nogle ting, du skal overveje, når du køber en tegnebog med bitmønt. Vi er her for at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

En kryptotegnebog er påkrævet, før du køber Bitcoin. En tegnebog, der beskytter din Bitcoin og dine oplysninger, er afgørende for at holde den sikker. Der er mange muligheder. Du skal bare sørge for at vælge den rigtige tegnebog til dig. Når du har besluttet dig for at købe Bitcoin, skal du bruge en tegnebog for at holde dine mønter sikre. Du bør være i stand til nemt at gemme og hente din kryptovaluta med følgende funktioner. Disse funktioner er afgørende for sikker opbevaring.

Ledger nano X: Denne hardware-tegnebog ligner en USB-stick. Det understøtter over 1,800 kryptokurrency, og dette antal fortsætter med at vokse. Dens USB- og Bluetooth-tilsluttede funktioner gør det nemt for dig at overføre aktiver til eller fra din Ledger Nano X. Ledger Nano X kan også bruges som en kold opbevaringspung. Ledger Live-software giver også brugerne mulighed for at se deres beholdninger. Denne software gør det nemt at administrere din portefølje og er meget brugervenlig.

Ledger Nano X : Denne enhed understøtter tusinder og er billigere end Trezor T. Eksperter anbefaler begge Ledger-tegnebøger, men vi foretrækker Ledger Nano X. Ledger NanoX X kan også understøtte op til 100 apps. Dette er et godt valg, hvis du er seriøs med at investere. Du behøver ikke at tilslutte den. Der er mange fordele ved at bruge en Ledger-tegnebog. Eksperter anbefaler både Trezor og Ledger tegnebøger.

Overvej disse funktioner, når du køber en Bitcoin Coin Wallet