Ubegrænset lydbøger er en tjeneste, der giver dig mulighed for at lytte til så mange lydbøger, som du ønsker. Der er ingen omkostninger involveret, og du kan downloade eller brænde bøgerne på cd’er eller dvd’er, når du vil. Unlimited Audiobooks har et bibliotek med mere end to hundrede tusinde titler, herunder romantik, action, komedie, rædsel, science fiction, børnebøger, selvudvikling og meget mere. Det betyder, at du kan have ubegrænset adgang til en række forskellige genrer. Udvalget ændres hver dag, så du er forpligtet til at finde noget, du vil nyde at lytte til.

Du kan lytte til dine lydbøger på din computer, din iPod, din telefon og endda på dit tv med en top af den linje TV lytte app. En af de bedste funktioner i Unlimited Audiobooks-tjenesten er, at du kan registrere dig som forfatter og tjene en elektronisk betaling for hver bog, du sælger. Registrering som forfatter vil give dig ret til ubegrænset lydbøger download royalties. Når du bliver forfatter og oprette en bog, kan du indsende den til salg på Unlimited Audiobooks site og tjene en endnu større provision. Dette er en fantastisk måde at opbygge din online-forretning og samtidig gøre nogle ekstra penge i processen.

Lydbøger kan købes direkte fra Unlimited Audiobooks hjemmeside, eller du kan deltage i den gratis medlemskab klub. Med det ubegrænsede abonnement på lydbøger kan du finde lydbøger af enhver genre som fx det gyldne bur lydbog. Det ubegrænsede lydbogsbibliotek vokser hver dag med hundredvis af nye titler, der regelmæssigt føjes til webstedet. Tjenesten tilbyder hundredvis af lydbøger i alle genrer, herunder forretning, romantik, action, science fiction, børn og meget mere. Med et ubegrænset abonnement på lydbøger kan du opbygge dit bibliotek hurtigt og nemt.

Du kan vælge en af de mange forskellige formater til dine bøger, uanset om det er en traditionel hardback eller en kindle ubegrænset lydbøger format. Du kan også vælge mellem flere forskellige måder at købe dine bøger på, uanset om du vil have dem fra en traditionel mursten og mørtelbutik eller gennem internettets kraft. Ved at købe dine bøger gennem fænge digital læsning app får du adgang til tusindvis af bogtitler. De bedste audiobook downloads er også tilgængelige via kraften i internettet. Der er ingen sælgere, der forsøger at sælge dig noget, når du beslutter dig for at downloade en lydbog.

Når du tilmelder dig fængeklubben, får du ubegrænset adgang til millioner af lydbøger. Du behøver aldrig at bekymre dig om forsendelsesomkostninger eller ublu månedlige priser, fordi dette er en af de mest billige måder at få ubegrænsede hørbare bøger på. Bedst af alt, når du først er medlem, har du adgang til alle former for særlige tilbud og kampagner. Du kan konfigurere din egen lydbog sektion, så når venner eller familie tiltræder du gør dig klar til at give nogle gratis lydbøger.

Lydbøger kan bruges til at undervise børn eller voksne en række emner, herunder grammatik, læsning, historie osv. Børn, der har problemer med at læse lære at overvinde deres problemer ved at lytte til den korrekte udtale af ord. Læsning i den rigtige stemme er noget, som intet barn nogensinde klager over. Voksne kan bruge lydbøger til at forbedre deres evne til at lytte og lære. Uanset hvad din grund til at bruge lydbøger sørg for at oprette en konto med fænge digital læsning app, så du straks kan begynde at nyde ubegrænset lydbøger.

Ubegrænsede lydbøger